موردی در این زمینه یافت نشد , شما میتوانید در این موضوع اولین باشید
برنده جایزه پولیتزر و کمپین کراودفاندینگ!
شاید جالب باشد بدانید برنده جایزه ژورنالیستی پولیتزر (یکی از معتبرترین جوائز ادبی جهان) نیز برای ساخت اثرش از حمایت مردم بهره برده است . آقای کریس هجز ، خبرنگار و نویسنده امریکایی که در سال 2002 جایزه پولیتزر را برای مجموعه خبرهایش درباره ی ترورسیم جهانی دریافت کرده است ، در سال 2018 تصمیم به راه اندازی کمپین کراودفاندینگی در سایت کیک استاتر می نماید . اما اینبار نه در فضای کتاب یا مقاله ، بلکه اجرای تئاتری با قصه های زندانیان !جادوی طراحی مد و لباس در کراودفاندینگ!
یکی از محبوب ترین دسته بندی های حوزه کراودفاندینگ در دنیا ، شاخه مد و فشن و طراحی لباس است . چرا که مخاطب با محصول قابل لمسی روبروست و می تواند با پیش خرید کردن آن و در بسیاری از موارد گرفتن تخفیف ، زودتر از خریداران در مغازه ها یا وب سایت ها به آن محصول دسترسی پیدا کند . کمپین های حوزه مد و فشن با در اختیار داشتن بازار مخاطب هدفمند ، راه ساده تری را برای جذب حامی و مشتری بالقوه در آینده نزدیک خواهند داشت . از همین روست که طراحان لباس برای دسترسی گسترده تر به مخاطبان و مشتریان از روش کراودفاندینگ استفاده می نمایند .اسپایک لی و کراودفاندینگ !
یکی از مهمترین تجربه های کراودفاندینگ جهان در حوزه سینما ، پروژه ی کارگردان مشهور امریکایی اسپایک لی می باشد . اسپایک لی کارگردان برنده اسکار و رییس هییت داوران کن سال 2020 ، برای ساخت فیلمش تحت عنوان “Da Sweet Blood of Jesus” (محصول 2014 امریکا)، به بودجه 1.250.000 دلاری نیاز داشت که با بهره گیری از روش تامین سرمایه جمعی موفق به جذب سرمایه ای بیش از حد مورد نیازش، به مبلغ 1.418.910 دلار شد. برای ساخت این فیلم،6421 نفر از اسپایک لی حمایت کردند که هر کدام بنا به میزان حمایت مالی انجام شدهشان، پاداشی در ازای این حمایت دریافت کردند.