تامین سرمایه
- کمپین تامین سرمایه پروژه پایان یافته است -
***آخرین اخبار مربوط به پروژه: کلیک کنید ***
اسطورهها پیوندی دارند با ما که گاه محسوس و ملموس و گاه نامحسوس، زندگی فرهنگی، اجتماعی، حتی هنری ما را زیر سایهی خود میگیرند... اسطورهها از هر گروهی که بودند چه از طبقههای پایینتر و مردمی چه از قشر پهلوانان و جنگاوران و از قشر شاهزادگان، داستانی که با خود سینه به سینه، قرن به قرن تا به امروز در ذهن و کتاب و شعر و داستانهای مردم یک سرزمین به همراه آوردهاند، با تمام مبالغهها و تخیلات اما داستان تاریخی همین شهرها و سرزمینهایی ست که ما در شکل امروزیشان در آنها زندگی میکنیم...
فراز و نشیبهای تاریخی یک سرزمین، خلق و خوی تاریخی مردم و عناصر مهم حیاتشان همه و همه رد پایی در نمادهای این قصههای اسطورهای دارند... و هنرِ جامعهای که از سرمایههای تاریخی، اسطورهای و غنای فرهنگی سرزمینش دور بماند، هنری ست که در انزوا خواهد ماند... هنری ست که دیگر جذابیت ویژهی بومی، برای عرضه نخواهد داشت...
ما قدم در این راه گذاشتیم تا با بازخوانی و بازی خوانی داستان آرش کمانگیر ، قصهای که عاطفه و باور چند نسل را به هم پیوند میدهد، قصهای که پر از امید و پیروزی و قهرمانی ست، قدمی نو در این راه برداریم... خوانش قصههای کهن با سبک و ابزار مدرن... از شما دعوت میکنیم تا همراه ما باشید. هنوز هزار و یک قصهی نخوانده داریم. برای ساختن فیلمها و انیمیشنهایی که شخصیتهای خیالی یا حقیقیاش را از ادبیات تاریخی این سرزمین وام بگیرد نیاز به راهی داریم که اگرچه طولانی نیست اما کمی سخت و پرپیچ است... ما هدف را آنجا گذاشتهایم، بازخوانی قصههایی که با آن نقاط روشن و مثبت فرهنگ و خوی سرزمینمان را احیا و زنده کنیم، نمادها و مفاهیمشان را بازیابی کنیم و اسطورهها و افسانههایمان را به بیرون از مرزها بشناسانیم.

:کمپین کراودفاندینگ این پروژه با همراهی بنده و علی مرتضوی قومنی مدیریت خواهد شد
درباره هیلا صدیقی:
هیلا صدیقی متولد سال ۱۳۶۴ در تهران است. در سال 1378 (سال دوم دبیرستان) به عنوان یکی از دو دانشآموز منتخب از سطح کشور عضو افتخاری کمیسیون فرهنگی شورای عالی وزارت آموزش و پرورش شد. همچنین به عضویت هیئت مؤسس و شورای مرکزی کانون جوانان همصدا درآمد و به فعالیت فرهنگی و اجتماعی در منطقه شش تهران پرداخت. او به علاوه سردبیر نشریه شهر بچهها شد که در سطح مدارس منطقه ۶ تهران توزیع میشد. در تابستان1381، هیلا انجمن فرهنگی ادبی نیستان را تأسیس کرد. او جوان ترین دبیر انجمن فرهنگی - ادبی ایران بود.
هیلا صدیقی در سال ۱۳۸۲ وارد دانشگاه شد و در حال حاضر دارای مدرک کارشناسی رشتهی حقوق است.
در سال ۱۳۸۶، هیلا به کمک دوستانش کانون کیمیاداران جوان را برای حفظ و احیای میراث فرهنگی کشور تأسیس کرد و دبیر آن کانون شد. او در سال ۱۳۸۷ مسئول واحد حقوقی معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران شد و در سال ۱۳۸۸ از این سمت استعفا داد.
هیلا صدیقی در بهمن ۱۳۹۰ نمایشگاهی از آثار نقاشی خود برپا کرد و با استقبال وسیع مردم از شهرهای مختلف ایران و چهرههای هنری و سیاسی مواجه شد. در این نمایشگاه هیلا صدیقی آثار رئال و سورئال خود را به کمک پاستل و اسپری به تصویر کشید.
همچنین ایشان در سال 2012 موفق به دریافت جایزه ی هلمن همت دیدبان حقوق بشر شدند.
در سال ۲۰۱۳ فرشاد علمداری نمایشگاه نقاشی زنان پارسی را در امریکا برگزار کرد. او پرتره هیلا صدیقی را به عنوان یکی از زنان تأثیرگذار در تاریخ معاصر ایران به تصویر کشید. هیلا صدیقی در این باره مینویسد: «این ۱۸ تابلوی نقاشی که با قلموی هنرمندانه فرشاد علمداری در بلکلی هالِ واشنگتن به نمایش درآمده، برخی از زنان تاریخ ایران را که تصویری از چهره آنها در دست نیست، با تخیل و الهام نقاش از چهره نزدیکانش به ترسیم آورده... دیدن پرتره خودم در میان این نقاشیها برایم غرورآفرین و افتخارآمیز بود ... کاش لایق باشم»
درباره علی مرتضوی فومنی :
علی مرتضوی فومنی متولد سوم دیماه 1357 است.
فومنی در سال 1385، عنوان نویسنده برگزیده نخستین جشنواره سراسری نمایشنامهنویسی کودک و نوجوان ایران را برای نمایشنامهی «وای به حال عنکبوتا اگه باد قاصدکا رو خبر کنه» از آن خود کرد. این جشنواره توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شده بود. او همچنین دارای مقام نخست داستاننویسی از نخستین جشنواره فرهنگیهنری ایرانیان در امارات عربی متحده، دبی، سال 1387 و مقام نخست نمایشنامهنویسی از جشنواره سراسری نمایشنامهنویسی «نسخه» برای نمایشنامهی «یوسف، یوزف، جوزِپِه» سال 1388 شیراز است.
علی فومنی در سال 1389 موفق به کسب تندیس «حسن مقدم» (مقام نخست نمایشنامهنویسی دانشجویان سراسر کشور) از دانشکده هنرهای زیبا، دانشگاه تهران، مقام نخستِ فیلمنامهنویسی از جشنواره سراسری فیلمنامهنویسی، زاهدان و «کِلکِ فیروزه» از جشنواره بینالمللی فیلم کیش، برای فیلمنامهی «با دُمی به رنگِ ریگ» شد.
فومنی عضو پیوسته کانون نمایشنامهنویسان ایران (انجمن نمایشنامهنویسان خانه تئاتر)، انجمن تئاتر کودک و نوجوان خانه تئاتر و شورای کتاب کودک و مرکز ملی اسیتژ (Assitej) (نمایندگی انجمن بین المللی تئاتر کودک و نوجوان) است.
موردی یافت نشد