تامین سرمایه
- کمپین تامین سرمایه پروژه پایان یافته است -
***آخرین اخبار مربوط به پروژه: کلیک کنید ***
پاداش ویژه
اگر پاداش ویژه زیر نظر شما را جلب کرد، با ما تماس بگیرید. فراموش نکنید که این پاداش فقط به 2 نفر تعلق می گیرد.
50000000 ریال
شما می توانید میهمان اولین نمایش این فیلم به همراه کارگردانها در شهر آمستردام در کشور هلند باشید! دعوتنامه به همراه دوشب اقامت در آمستردام برای شما فراهم خواهد بود و همچنین نام شما در تیتراژ فیلم به عنوان «سرمایه گذار» قید خواهد شد! همچنین در تمام صفحات مجازی فیلم و در وبسایت IMDB ! ما، بسیار بسیار بسیار از شما سپاسگزاریم!
یادداشت کارگردان ها: نقطهي آغاز
تیتر روزنامه خلاصه و گویا بود و البته کنجکاوی برانگیز: "دختری هلندی به دنبال خانواده ی واقعی اش در ایران می گردد."
متن خبر را تا انتها خواندیم. اولین بار نبود که می شنیدیم فرزندخوانده ای به دنبال پدر و مادر خونی اش می گردد، اما چیزی در قصه ی زندگی این دختر وجود داشت، که باعث شده بود این خبر کوتاه روزنامه، تا چند روز بعد هم رهایمان نکند و هر چه بیشتر درباره اش حرف می زدیم و به آن فکر می کردیم، بیشتر مطمئن می شدیم که قصه ی فیلم جدیدمان را یافته ایم.
چهل سال از روزی که فریده ی شش ماهه، از شیرخوارگاه تهران به فرزندی گرفته شده گذشته بود و او هرگز به کشور زادگاهش برنگشته بود. حتی برای یک سفر چند روزه. اولین سؤال ها در ذهن مان شکل گرفت. چرا؟
وبلاگش را پیدا کردیم و غرق خواندن یادداشت های روزمره اش شدیم. نوشته هایی دلنشین و پراحساس و در عین حال پر از درد و دغدغه. نوشته هایی که در دل خود سؤالهای بسیاری داشتند: پدر و مادر واقعی من کیستند؟ آنهایی که مرا بدنیا آورنده اند و یا آنهایی که مرا بزرگ کرده اند؟ وطن من کجاست؟ جایی که در آن زندگی می کنم و یا جایی که در آن بدنیا آمده ام؟ ظاهر من شبیه چه کسی در این جهان است؟ من به کجا تعلق دارم؟ و... سؤاالهایی که در پس آنها، یک مسئله ی اساسی پررنگ بود: بحران هویت.
با او تماس گرفتیم و دیدارهای مجازی ما با هم آغاز شد. ساعت ها گفت و گو کردیم و او از انگیزه و اشتیاقش برای جستجویش گفت. از اینکه در مسیر این جستجو به دنبال خودش می گردد و احساس می کند شخصیتش بدون انجام آن کامل نیست. از رابطه ی سردش با پدر و مادر خوانده اش گفت و از اشتیاق دیدن زادگاهش، ایران.
هر چه او را بیشتر شناختیم، بیشتر به ویژگی های منحصر بفردی پی بردیم که قصه ی او را از قصه ی سایر فرزندخوانده هایی که تا به آنروز شنیده بودیم جدا می کرد و به نظر ما بستری جذاب برای ساخت یک فیلم مستند است. فیلمی که ساخته شدن آن امروز، بدون کمک شما ممکن نیست... قدردان محبت شما خواهیم بود. قطعاً!
درباره پروژه:
"در جستجوی فریده" فیلم مستندی بلند، درباره دختری است در آستانهی چهل سالگی به نام فریده، که در کودکی توسط زوجی هلندی از ایران به فرزندخواندگی گرفته شده است. او مدتی است علیرغم مخالفت والدینش جستجویی را برای یافتن پدر و مادر خونیاش آغاز کرده و تصمیم دارد برای اولین بار به زادگاهش ایران سفر کند...
facebook , twitter , instagram

گذشته ی داستان:
در تیرماه سال 1355، نوزاد دختری توسط یکی از نگهبانان حرم امام رضا، در یکی از صحنهای حرم، پیدا میشود. چند ساعتی میگذرد، و بعد از اینکه کسی به سراغ بچه نمیآید، نگهبانان او را به شیرخوارگاه مشهد منتقل میکنند. در شیرخوارگاه، نام این دختر را «فریده» میگذارند و بعد از چند ماه، او را به شیرخوارگاه بین المللی تهران منتقل میکنند.
چند روز بعد، زوجی هلندی، به نام آقا و خانم کونینگ (Koning)، که صاحب فرزند نمیشوند، به ایران میآیند تا کودکی را از ایران به فرزندی بگیرند. آنها به شیرخوارگاه تهران میروند و ازمیان بچهها، فریده را انتخاب میکنند و او را همراه خود به هلند میبرند. و فریده، که تا آن روز تقریباً 16 ماهه بوده، زندگی جدیدش را با این خانواده شروع میکند.

چند ماه بعد، مادر فریده، در کمال ناباوری، باردار میشود و فرزند پسری را بدنیا میآورد. و فریده دارای یک برادر هلندی میشود. و در پنج سالگیاش، مادر فریده این حقیقت را که او فرزندشان نیست و آنها او را از ایران، به فرزندی گرفتهاند، به او میگوید.

حقیقتی که در آن روزهای کودکی، اهمیت زیادی برای فریده نداشته، اما هرچقدر که زمان میگذرد و او بزرگتر میشود و به مدرسه میرود، کمکم پی به تفاوتهای ظاهریاش با بچههای دیگر میبرد و خود را میان آنها غریبه میبیند و بیشتر کنجکاو یافتن هویت واقعی خود میگردد. او همیشه اخبار و اتفاقات راجع به ایران را پیگیری میکند و آرزوی پیدا کردن خانوادهی خونیاش، و سفر به ایران را در دل داشته است.
اکنون، فریده 40 ساله است و مدتی است که جستجوی خود را برای یافتن والدین خونیاش بطور جدی شروع کرده است. او در وبلاگش بطور مداوم، دربارهی روند جستجویش مینویسد و دوبار مقالهای دربارهی او در ایران در روزنامهی محلی مشهد چاپ شده است که موجب پیدا شدن مردی به نام علی اکبر گردیده که مدعی است فریده دختر اوست . فریده قصد دارد برای اولین بار، به ایران سفر کند و و با این مرد آزمایش DNA انجام دهد ....

درباره کارگردان ها:


آزاده موسوی و کورش عطائی هردو فارغ التحصیل کارگردانی سینما از دانشکدهی سینماتئاتر دانشگاه هنر تهران هستند. هر دوی آنها در طول دوران تحصیل، به فعالیت در زمینه دستیاری کارگردان در پروژه های سینمایی و تلویزیونی مشغول شدند و دو فیلم کوتاه داستانی و مستند نیز کارگردانی کردند. در سال 1392 با همکاری یکدیگر، فیلم مستند نیمه بلند « از ایران، یک جدایی» را ساختند که موفق به حضور در جشنواره های داخلی و خارجی متعددی شد و در گروه سینمایی هنروتجربه نیز به اکران عمومی درآمد. از افتخارات و حضورهای جهانی این فیلم می توان به موارد زیر اشاره کرد:
برنده جایزه ویژهي دبیر جشنواره از هفتمین جشنواره بین المللی سینماحقیقت.1392
نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم مستند اجتماعی از هفتمین جشنواره بین المللی سینماحقیقت.1392
حضور در بخش مسابقه جشنواره بین المللی فیلم وزول فرانسه 2014
حضور در بخش مسابقه جشنواره بین المللی فیلمهای مستند الجزیره، قطر – 2014
حضور در جشنواره بین المللی فیلمهای مستند کپنهاگ(CPH:DOX)، دانمارک- 2014
حضور در جشنواره بین المللی فیلمهای مستند اکراین - 2014
حضور در جشنواره فیلمهای ایرانی کلن آلمان - 2014
حضور در جشنواره بین المللی فیلم گرانادا، اسپانیا- 2015
پخش شده از شبکههای تلویزیونی:
Cine+(France)، Channel4(UK)، DR TV(Denmark)، Ceska TV(Czech Republic)
و ...
عزیزانی که ساکن خارج از ایران هستند و تمایل به حمایت ارزی از این پروژه دارند، می توانند از طریق لینک زیر اقدام به حمایت نمایند:
Cinecrowd
موردی یافت نشد