تامین سرمایه
فیلم کوتاه "به من دست نزن" به دو مولفه اصلی می پردازد
1.ویروس کرونا که در بسیاری از کشورهای جهان شیوع پیدا کرده و جان بسیاری را گرفته است این نوع ویروس جزو خانواده بزرگی از ویروسهاست که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل میشود. در معمولیترین حالت این ویروس باعث سرماخوردگی میشود اما در مواردی باعث سندروم حاد تنفسی یا همان "سارس" میشود. نشانههای ابتلا به این ویروس در انسان تب، سرفه، نفس نفس زدن و تنگی نفس یا از دست رفتن حس بویایی و چشایی است.

2. افرادیکه از انزوای اجتماعی رنج میبرند، افردای که احساس میکنند که از دنیا کنار گذاشته شدهاند. انزوای اجتماعی در اشکال متفاوتی مثل قلدری، مردمآزاری و دوری از جمعهای خانوادگی و اجتماعی بروز میکند و ممکن است چنان ظریف باشد که تشخیص و شناسایی آن به راحتی امکانپذیر نباشد. در واقع، ممکن است فردی که دچار انزواست ظاهر بسیار سرزنده وشادابی داشته باشد. اما در خلوت خود از نوعی تنهایی عمیق رنج ببرد. متاسفانه انزوای اجتماعی در موارد حاد به بیماریهای روانتنی منجر میشود و این قشر با انواع اختلالات قلبی، تنفسی، سردرد و بیخوابی دست و پنجه نرم میکنند. این در حالی است که هراس از اجتماع و اضطراب به خاطر مشارکت اجباری در جمع میتواند روزبهروز پررنگتر شده و فرد را مبتلاتر کند.
باید به این نکته توجه داشت که ویروس کرونا و انزوای اجتماعی دارای کارکردها و تبعات مشابه بسیاری در جامعه هستند که به آن اشاره خواهیم کرد
چند ماهی است، رسانه های جهان خبر از وجود ویروسی ناشناخته با نام «کووید ۱۹» را مخابره میکنند و روزانه آمار بالایی از مبتلایان و فوت شدگان بر اثر کرونا در خبرگزاریهای داخلی و خارجی منتشر میشود. ویروسی که کشور ما هم از تبعات مختلف آن بی نصیب نمانده است. تبعاتی که می تواند از جنبه های مختلف از جمله تبعات اجتماعی اش مورد بررسی قرار بگیرد.
شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان باعث شد، نیمی از مردم جهان در قرنطینه به سر ببرند و در نتیجه روابط اجتماعی و فردی تحت تاثیر همهگیری این ویروس قرار بگیرد این بیماری موجبات تغییر در روند اجتماعی و اقتصادی شده است
تردیدی نیست که قرنطینگی و دوری از اجتماع، می تواند تأثیرات منفی زیادی در پی داشته باشد و عدم حضور در مدرسه برای مدت طولانی، قدرت آموزش و یادگیری دانش آموزان را کاهش می دهد. تعطیل شدن شرکت ها، کارخانه ها و فروشگاه های بزرگ، تبعات اقتصادی سنگینی در پی دارد، به ویژه برای کارمندان و کارگرانی که بیمه شغلی و حقوق ثابت ندارند و در خانه نشستن برای آن ها از نظر اقتصادی دشوار تمام می شود.
انزوای اجتماعی وضعیت عدم ارتباط کامل یا تقریباً کامل بین یک فرد و جامعه است. این وضعیت با تنهایی متفاوت است، که نشان دهنده عدم تماس موقت و غیر ارادی با انسانهای دیگر جهان است. انزوای اجتماعی ممکنست معضلی برای افراد در هر سنی باشد، هر چند احتمال این که علائم براساس گروه سنی متفاوت باشد وجود دارد.
انزوای اجتماعی در هر دو موردِ موقت و برای کسانی که چرخه ایزوله شدن مادام العمر دارند دارای ویژگیهای مشابه است. انواع انزوای اجتماعی می تواند شامل ماندن در خانه برای مدت طولانی باشد، ارتباطی با خانواده، آشنایان یا دوستان نداشته باشد و / یا به طور عمدی از بروز هرگونه تماس با انسانهای دیگر در هنگام بروز این فرصتها جلوگیری شود.
مهمترین عواملی که به فاصله گرفتن افراد از جامعه دامن میزنند:
- خشونت خانگی: فرد از انزوای اجتماعی به عنوان ابزاری برای کنترل قربانی خود استفاده میکند.
- بحران خانوادگی: عمدتاً زمانی اتفاق میافتد که یکی از اعضای خانواده با بی توجهی رفتاری مضر انجام دهد..
- از دست دادن یکی از عزیزان: اگر فرد یکی از نزدیکان و عزیزانیش را که به آن وابستگی عاطفی دارد از دست دهد، ممکن است احساس تنهایی و افسردگی کند.
- بیکاری: ممکنست به صورت اخراج، برکناری یا فرار از شغل یا محل کار آغاز شود یا فرد یکی از وظایف خود را ترک کند. اگر فرد در مدت طولانی (یعنی ماهها یا سالها) نتواند شغل جدیدی پیدا کند، احساس انزوا تشدید میشود. به نظر میرسد که انزوای اجتماعی به دلیل بیکاری به ویژه بر مردان تأثیر میگذارد.
- پیری: وقتی فرد به سنی برسد که به مشکلاتی از قبیل اختلالات شناختی و ناتوانی دچار شود، قادر به بیرون رفتن و معاشرت نیست.
- آسیبهای اجتماعی: تمایل به جلوگیری از ناراحتی، خطرات و مسئولیتهای ناشی از قرار گرفتن در بین مردم. این اتفاق اغلب هنگامی رخ میدهد که فرد با کسانی برخورد داشته باشد که بیادب ، متخاصم، انتقادگر یا قضاوت کننده و ... باشند. در نتیجه شخص ترجیح میدهد که برای جلوگیری از دردسرها و مشکلات برخورد با مردم، تنها باشد.
شروع پیش تولید فیلم هفته اول تیر ماه میباشد حدود یک ماه و نیم برای پیش تولید فیلم در نظر گرفته شده است اواسط مرداد ماه فیلم وارد مرحله تولید خواهد شد حدود 4 روز فیلمبرداری خواهد بود و بلافاصله مرحله پس تولید که حدود یک ماه تا یک ماه و نیم به طول خواهد انجامید فیلم از اوایل مهرماه آماده برای پخش و ارسال به جشنواره های بین المللی و داخلی خواهد بود
لیست عواملی که قطعی برای فیلم انتخاب میشوند درهمین صفحه آورده خواهد شد
ما به این جهت از جمع سپاری برای ساخت این فیلم استفاده میکنیم که بهترین روش برای ساخت فیلمهایی است که بازگشت سرمایه ندارند واین روش هم کمک به فیلمساز هست برای ساخت فیلم و هم مشارکت دادن جامعه برای تولید یک اثر اجتماعی
چرا باید این فیلم ساخته شود؟
این فیلم به دو موضوع جهان شمول که بشر امروزی با آن درگیر است یعنی همه گیر شدن ویروس کرونا به عنوان یک ویروس کشنده و خطرناک و همیچنین تنهایی و انزوای انسان امروز می پردازد که گذر از هر دو مسله برای داشتن جهانی بهتر حیاتی است فیلم به آسیب های اجتماعی می پردازد به باورهای غلط اشاره دارد برای داشتن جامعه ای سالم تر ساخت فیلم هایی اجتماعی که محوریت آسیب شناسانه دارد کمک کننده است
درباره من:
من ماکان منصوریان دانشجوی کارشناسی ارشد رشته سینما دانشگاه سوره تهران هستم فیلم کوتاه " به من دست نزن" دومین فیلم کوتاه حرفه ای من خواهد بود فیلم کوتاه اول من به نام “تا صبح فردا” تا به حال در بیش از چهارده جشنواره بین المللی حضور داشته است و سه جایزه در بخش های بهترین کارگردانی ، بهترین موسیقی و بهترین فیلم مستقل از سه جشنوره بین المللی دریافت داشته است
جوایز:
جشنواره Starshine Film Festival ایتالیا -کسب جایزه بهترین فیلم مستقل Best Indie Film
هفتمین مسابقه جهانی موسیقی و آهنگسازی فیلم ViverediMusica ایتالیا- جایزه بهترین Cover Song
جشنواره Milestone Worldwide Film Festival-جایزه بهترین کارگردانی
حضورها:
بیست و پنجمین دوره جشنواره بین المللی ۲۰۲۰ SPE Media Festival آمریکا
جشنواره فیلم های آسیایی لس آنجلس-Los Angeles AsianFilmFestival
پانزدهمین دوره جشنواره بین المللی FESTIVAL TRANSTERRITORIAL DE CINE UNDERGROUND آرژانتین
جشنواره بدون خشونت آمریکا
جشنواره بین المللی Florence Film Awards ایتالیا
مرحله نیمه نهایی جشنواره Borodino Film Festival آمریکا
فینالیست جشنواره Paradox of Fiction International Film Festival هندوستان
پنجمین دوره جشنواره First-Time Filmmaker Sessions انگلیس
جشنواره QEEN PALM کانادا
جشنواره بین المللی انیمفست یونان...



حمایت مالی شما از پروژه فیلم کوتاه "به من دست نزن" منجر به ساخت اثری متمایز با رویکردی اجتماعی و جهانی به تبعات و اثرات ویروس کرونا و انزوای اجتماعی میشود.
موردی یافت نشد